Sztárok

Céline Dion fiai kész férfivá cseperedtek - Friss fotókon pózolnak a világhírű énekesnővel

Bár Céline Dion 2022-ben diagnosztizált betegsége óta ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, ezúttal a Rolling Stones koncertjén vett részt, méghozzá fiai kíséretében.

Rájuk sem lehet ismerni

Az 56 éves énekesnőnél 2022-ben diagnosztizálták a merev személy szindrómát, amely egy ritka, izommerevséggel és görcsökkel járó neurológiai rendellenesség. Az elmúlt két évben Céline ritkán mutatkozott a nyilvánosság előtt, a Rolling Stones koncertjét viszont semmiképpen sem hagyta volna ki fiaival. Az énekesnő egy közös fotót is posztolt a fiúkkal, akikre már szinte rá sem lehet ismerni. Olvass tovább a részletekért!

Céline és fiai láthatóan nagyon élvezték a világhírű zenekar koncertjét. A Jumpin' Jack Flash című dalt az énekesnő meg is könnyezte. 1995-ben Mick Jagger elárulta, hogy a dal valójában arról szól, amikor az ember nehéz időket él át és próbál kilábalni belőlük.
Kattints a további képekért!

Már kezdetét is vette a Szex és New York És egyszer csak... című sorozat új évadának forgatása, úgy tűnik, hogy a stáb ezúttal is nagy hangsúlyt fektet a lehengerlő divatelemekre.

Leadfotó: Getty Images, forrás: mirror.co.uk

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
Egészség
Rengeteg étel van, ami a rák nagy ”ellensége”, de a magyarok egyik kedvenc alapanyagáról kevesen gondolnák, hogy rajta van ezen a listán.
Utazás
Légitaxik repkednek majd az égen a párizsi olimpia alatt.