Sztárok

Vilmos őrültnek tartja Katalint, amikor ezt csinálja: képtelen megérteni felesége szokását

Katalin hercegné imád sportolni, azonban egy igencsak extrém hobbinak is szeret hódolni, amit Vilmos herceg elképesztő őrültségnek tart.

Furcsán néz rá emiatt

A rákbetegséggel küzdő Katalin jelenleg a gyógyulásra és a pihenésre koncentrál, továbbá arra, hogy minőségi időt töltsön a családjával. Azt azonban tudni lehet róla, hogy egyébként aktív életmódot folytat, s fiatalkora óta rajong sokféle sportágért, amikben ráadásul nagyon is jeleskedik – egyik kedvence a gyeplabda, amit még akkor szerette meg, amikor bentlakásos iskolába járt a wiltshire-i Marlborough College-ba, ráadásul csapatkapitány is volt. A testmozgás iránti szeretetében férje, Vilmos is osztozik, s tudvalevő, hogy kettesben, illetve közösen a gyermekeikkel is rendszeresen eljárnak sportolni, vagy tesznek egy nagy túrát a szabadban. Egy dolog van csupán, amit a trónörökös nem ért a feleségében, sőt egyenesen őrültségnek tartja azt a hobbit, aminek a hercegné titkon szeret hódolni. Részletek a galériában!

„Mindig is aktív voltam, a családommal gyerekként sokat mozogtunk – sétáltunk, úsztunk vagy tóparti vidékeket fedeztünk fel. A szüleink mindig arra biztattak minket, hogy aktívak és sportosak legyünk, mindig arra ösztönöztek minket, hogy űzzünk csapatsportokat és próbáljunk ki új dolgokat” – nyilatkozta korábban Katalin.
Kattints a további képekért!

13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint mindez csupán néhány dolgon múlik.

Leadfotó: Jane Barlow - Pool/Getty Images

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!