Sztárok

Jennifer Lopez üzent a rosszakaróinak: Az énekesnő egyértelmű gesztussal válaszolt a róla terjedő pletykákra

Az elmúlt időszakban több pletyka is szárnyra kapott, miszerint problémák vannak Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságában.

Rengeteg a spekuláció

Jennifer Lopez és Ben Affleck románca mindig is a reflektorfényben volt, hiszen két évtized alatt többször is újra egymásra találtak. A páros 2022-ben kötötte össze életét, nemrégiben viszont házassági problémáikról szóló pletykák kaptak szárnyra. A spekulációknak több oka is volt, például, hogy Ben nem kísérte el idén Jennifert a Met Gálára, de az énekesnő különös Instagram aktivitása is többeknek szemet szúrt. Kíváncsi vagy, miből gondolják, hogy problémák vannak Jen és Ben között és tudni szeretnéd, hogyan vágott vissza az énekesnő a pletykák terjesztőinek? Olvass tovább!

JLo legutóbb új Netflix filmjének premierjén jelent meg a nyilvánosság előtt, ahol egy elefántcsontszínű felsőt és fekete sellőszoknyát viselt, kiegészítve egy nyaklánccal és hozzá illő fülbevalókkal, amelyeket zöld kövek díszítettek. A gyönyörű ékszerek között viszont jegygyűrűjét is viselte, minden spekuláció ellenére bizony ott tündökölt az ékszer bal kezének ujján.
Kattints a további képekért!

Carole Middleton lányaihoz, Katalinhoz és Pippához hasonlóan nagyon béketűrő, türelmes, közvetlen személy, azonban néha nála is eljön az a pont, amikor elszakad a cérna.

Leadfotó: Getty Images, forrás: eonline.com

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Fashion&Beauty
Édesanyja és édesapja kíséretében érkezett a 77. Tony-díjátadóra Rachel McAdams, aki az esemény apropóján egy gyönyörű, áttetsző ruha mellett tette le a voksát.
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!