Sztárok

“Egy gyermek születése hatalmas áldás” – Kiderült, kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt Caramel felesége, Szilágyi Szilvi

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi a második gyermekével várandós. A kismama alig várja, hogy új taggal bővüljön a családja, nemrég pedig arról is lerántotta a leplet, milyen nemű a kisbabája.

Hamarosan érkezik a kistestvér

Mint arról a Femcafe-hu is beszámolt, nemrég örömhírrel jelentkezett a közösségi oldalán Molnár Ferenc Caramel felesége: Szilágyi Szilvi egy rövid posztban tudatta a követőivel, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt. Az influenszer 17 esztendősen ismerte meg majdani férjét, hamarosan összekötötték az életüket, szerelmüket pedig nem sokkal később egy közös gyermekkel pecsételték meg. Szofi 3 éves volt, amikor leukémiával diagnosztizálták, a megpróbáltatásokkal teli időszaknak azonban szerencsére már vége. Sőt, most újabb fejezet kezdődik az életükben: Szilvi egy tündéri fotóval tudatta nemrég Instagram-követőivel, hogy hamarosan új taggal bővül a családjuk – a képen egy fehér bodyban tekint a kamerába, a ruha pedig láttatni engedi egyre gömbölyödő babapocakját. A csinos kismama ma végre azt is elárulta a követőinek, hogy milyen nemű a kisbabája.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.