Sztárok

Caramel felesége második gyermeküket várja: Szilágyi Szilvi megható sorokkal tudatta az örömhírt

Örömhírrel jelentkezett a közösségi oldalán Molnár Ferenc Caramel felesége: Szilágyi Szilvi egy rövid posztban tudatta a követőivel, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt.

Gyarapodik a család

Molnár Ferenc Caramel nevét akkor ismerte meg az ország, amikor megnyerte a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériáját 2004-ben – az énekes már a show elején hatalmas népszerűségre tett szert, karrierje pedig azóta is töretlen. Időközben a magánélete is révbe ért: megnősült, a gyönyörű felesége, Szilvi pedig 2014-ben egy kislánnyal is megajándékozta. Szofival nagy boldogságban éltek hármasban, mígnem a kislánynál leukémiát diagnosztizáltak: az aggódó szülők mindent megtettek gyermekük felépülése érdekében, igyekeztek minden idejüket Szofira fordítani. A gyötrelmes küzdelem végül szerencsére jó eredménnyel zárult, hiszen 2020-ban jött a jó hír, hogy a kislány meggyógyult. Most pedig újabb mérföldkőhöz érkezett a családjuk, Szilvi ugyanis bejelentette, hogy második gyermekével várandós.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Női rajongói legnagyobb bánatára Antonio Banderas szíve már hosszú ideje foglalt. A jóképű színész egy nála jóval fiatalabb hölgyért rajong, akit páratlan szépséggel áldott meg a sors.
Fashion&Beauty
Teri Hatcher a Született feleségek egyik legkedveltebb sztárja volt, szépségével pedig a férfi és a női nézőket is megbabonázta. Az immáron 58 éves színésznőn egyszerűen nem fog az idő, és ma is pont...
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.