Felfoghatatlan tragédia: hét évvel kisebbik gyermeke halála után elhunyt Nick Cave másik fia is

Fiatalabb gyermeke halála után életét vesztette Nick Cave idősebbik fia, Jethro.

Második gyermekét gyászolja

Nick Cave egyike azoknak az énekeseknek, akiknek karizmája a lemezeken keresztül is átjön, élőben pedig szinte odaszegezi a néző minden idegszálát a színpadra, akkor is, ha éppen csak egy szál zongorával kíséri magát. Hatása egészen különös, pályája során pedig egyre igényesebb albumokon feszegette az emberi együttélés lelki és erkölcsi problémáit: 1983-ban alapította meg a Nick Cave and the Bad Seeds formációt Melbourne-ben, és rendkívül sikeres karriert futott be énekesként, zeneszerzőként és színészként. Magánéletét azonban hét éve feldolgozhatatlan tragédia árnyékolja be: elvesztette kisebbik gyermekét, most pedig újabb szörnyű csapás érte, a napokban ugyanis elhunyt a másik fia is. Részletek a galériában!

Az énekesnek Susie Bick modelltől 2000-ben ikerfiai születettek, Earl és Arthur. 2015-ben érkezett a lesújtó hír: a mindössze 15 esztendős Arthur egy szikláról lezuhanva szörnyet halt Angliában – a halottkémi vizsgálat azóta kiderítette, hogy a baleset előtt LSD-t fogyasztott.
Kattints a további képekért!

Nick Cave családja mély gyászba borult, miután szeretett gyermekük egy tragikus baleset következtében elhunyt. A 15 éves Earl egy szívszaggató üzenettel búcsúzott ikertestvérétől, Arthurtól.

Leadfotó: Zak Hussein/Corbis via Getty Images

Oldalak