Michael Douglas lánya elbűvölő szépség: a 19 éves Carys édesanyja, Catherine Zeta-Jones kiköpött mása, le sem tagadhatná szüleit!

Carys Zeta Douglas is egy azon sztárcsemeték közül, akik örökölték szüleik remek génjeit.

Nem esett messze az alma a fájától

Épp a minap számoltunk be Sylvester Stallone egyik gyönyörű lányáról, a 23 éves Sistine-ről, aki modellként és színésznőként is megállja a helyét, azonban mégsem tehetsége elsősorban az, amivel kitűnik a családból, sokkal inkább szépsége, ami miatt csodájára járnak az elbűvölő fiatal nőnek. Nos, Michael Douglas lánya, Carys szintén tudna mesélni arról, milyen érzés az, ha szülei, főleg édesanyja remek génjeit örökli az ember, ugyanis a 19 éves Carys lábai előtt hever az egész világ: a férfiak a kegyeit keresik, a nők pedig szívesen cserélnének vele legalább egy napra, nem véletlenül. Az ifjú hölgy tehát Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas szerelemgyermeke: a mára már 52 éves színésznő még mindig valódi szexszimbólumnak számít, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy lánya egyre jobban hasonlít rá, ahogy múlnak az évek, anya és lánya pedig valósággal tükörképei lettek egymásnak. Galériánkban mutatjuk a csodás Caryst, aki a fiatalkori Catherine kiköpött mása!

Michael Douglas 2000-ben vette feleségül Catherine Zeta-Jonest, akivel azóta is elválaszthatatlanok: házasságukból két gyermek, Dylan és Carys látta meg a napvilágot, akikre szüleik igazán büszkék.
Kattints a további képekért!

Fiatalabb gyermeke halála után életét vesztette Nick Cave idősebbik fia, Jethro.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak