Sylvester Stallone lánya elbűvölő szépség: a 23 éves Sistine remek géneket örökölt, nők ezrei cserélnének vele

Sistine Stallone modellként és színésznőként is megállja a helyét, mégsem tehetsége elsősorban az, amivel kitűnik a családból: a 23 éves lány olyan gyönyörű, hogy a férfiak a lábai előtt hevernek, a nők pedig irigykednek rá - galériánkban mutatjuk, miért!

A remek gének eredménye

Biztos benned is felmerült már a kérdés, hogy vajon milyen érzés lehet két híres ember gyermekeként felnőni: tényleg olyan fenékig tejfel a sztárok lányainak és fiainak az élete, mint amilyennek tűnik? Nos, ha Sylvester Stallone és Jennifer Flavin lánya vagy, akkor talán, hiszen ez esetben nem csupán egy volt modellt és egy világhírű színészt tudhatsz édesanyádnak és édesapádnak, de az biztos, hogy a génlottó valódi nyertese vagy. Mi sem jobb bizonyíték erre, mint a Stallone-házaspár három lánya, Sophia, Sistine és Scarlet, akiknek bőven jutott anyjuk szépségéből és apjuk messze földön híres génjeiből. Hármójuk közül azonban mégis talán Sistine az, aki kiemelkedik: a fiatal lány ugyanis még mindig csak 23 éves, de már most számos sikert tudhat a magáénak mind modell-, mind pedig színészkarrierjét illetően. És hogy hogyan is fest a gyönyörű Stallone-lány? Galériánkban mutatjuk!

A minap számoltunk be Sylvester Stallone gyönyörű feleségéről, az egykori modellről, Jennifer Flavinról, aki 22 évvel fiatalabb, mint a színész, házasságuk mégis remekül működik, erre pedig három, csodaszép lányuk a bizonyíték.
Kattints a további képekért!

A színész és egykori modell kedvese 25 évvel ezelőtt fogadott egymásnak örök hűséget, szerelmük azóta is töretlen: azóta született három közös gyermekük, a 22 év korkülönbség ellenére pedig remek párost alkotnak.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak