Ő Kate Winslet ritkán látott lánya: a 21 éves Mia édesanyja nyomdokaiba lépett – fotók

Kate Winslet három gyermek büszke édesanyja: egyetlen lánya, Mia a színésznő nyomdokaiba lépett és 21 éves korára meghódította a mozivásznat.

Bontogatja a szárnyait

Hollywood történetének egyik legmodernebb, legdrágább, s egyben legmagasabb bevételű filmje, az 1997-ben bemutatott Titanic az egész világgal megismertette Leonardo DiCaprio és Kate Winslet nevét, a színésznő pedig az alakításának köszönhetően mindössze huszonkét évesen megszerezte első Oscar-jelölését. Onnantól kezdve pedig nem volt megállás a siker felé vezető úton: jobbnál jobb filmekben kapott főszerepet, mostanra pedig korunk egyik legnépszerűbb színésznőjeként tartják számon. A fényes karrier mellett azonban a családalapításról sem mondott le: három gyermeke született három különböző férfitól, egyetlen lánya pedig idén már 22 éves lesz. Mia Honey Threapleton édesanyja nyomdokaiba lépve a filmiparban kezdte bontogatni a szárnyait, ám ez még nem minden: nemcsak tehetséget, hanem kivételes szépséget is örökölt a színésznőtől. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban Kate Winslet legidősebb gyermeke:

Kate Winslet 1998-ban kötötte össze az életét Jim Threapleton rendezővel, két évvel később pedig világra jött közös gyermekük, aki a Mia Honey nevet kapta. A 2001-es válásuk után Winslet Sam Mendes filmrendezővel került kapcsolatba, akivel össze is házasodott, majd 2003-ban megszületett fiuk, Joe Alfie Winslet Mendes. 2010-ben ez a házasság is válással végződött, majd Winslet oltár elé állt Ned Rocknroll-lal: közös fiuk, Bear Winslet 2013-ban látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Monica Bellucci le sem tagadhatná 17 éves lányát, aki örökölte világhírű édesanyja kivételes szépségét. Deva adottságaira ráadásul már a divatszakma is felfigyelt, így nem kérdés, hogy fényes jövő elé néz.

Leadfotó: Mike Marsland/Mike Marsland/WireImage/Getty Images

Oldalak