Sztárok

Emlékszel A klinika bájos Elke nővérére? A karaktert alakító Barbara Wussow 60 felett is csak úgy ragyog

Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában van, amit jól bizonyítanak legfrissebb fotói is.

Így néz ki ma

Hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett a közkedvelt kórházsorozat, A klinika, amely 1985-től 1989-ig futott a képernyőn, de még napjainkban is ismétlik a különböző csatornák. Az akkor még az NSZK-ban készült széria sikerének köszönhetően szerzett ismertséget az Udo doki karakterét megszemélyesítő Sascha Hehn, aki 68 évesen is remek formában van, de a színész sorozatbeli feleségét alakító Barbara Wussow neve is a produkció kapcsán terjedt el. A színésznő játszotta a bájos Elke nővért, akit nagyon szerettek a nézők, így nem csoda, hogy egyhamar maga a színésznő is belopta magát a közönség szívébe. Barbara a napokban ünnepli 62. születésnapját, ám ez egyáltalán nem látszik rajta, sőt: ma is pont olyan csinos és fiatalos, mint évtizedekkel ezelőtt. Galériánkban megmutatjuk, milyen pompásan fest A klinika gyönyörű sztárja:

Barbara Wussow 1961. március 28-án látta meg a napvilágot Münchenben, édesapja Klausjürgen Wussow, aki a kórházsorozat Brinkmann professzoraként lett nemzetközi sztár.
Kattints a további képekért!

Milla Jovovichon egyszerűen nem fog az idő: a gyönyörű színésznő idén decemberben már 48 éves lesz, de még mindig épp oly lélegzetelállító, mint 32 évvel ezelőtt.

Leadfotó: Peter Timm\ullstein bild via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nagyon különleges helyszín ad otthont idén az Irodalom éjszakájának, ezt semmiképp se hagyd ki!
Lifestyle
A kormány hat százalékos inflációt jósol 2024-re. Mutatjuk, ennek tekintetében hogyan alakulnak a következő év elején esedékes nyugdíjemelések.
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.