Sztárok

Már 47 éves, 3 gyermekes anyuka: Így él ma az egykori Sabrina, a tiniboszorkány

Alig akadt olyan, aki 90-es években ne esett volna Sabrina, a tiniboszorkány bűvkörébe.

Televíziós reklámokban kezdte karrierjét

Melissa Joan Hart először négyéves korában debütált a tévében, amikor megjelent egy fürdőkádas játékreklámban. Édesanyja, Paula lett a menedzsere, miközben Hart továbbra is televíziós reklámokban szerepelt. Az anya-lánya pár később 1993-ban megalapította saját film- és televíziós produkciós cégét, a Hartbreak Filmst.

Hart később a színházban próbált szerencsét, és szerepelt az 1989-es Salemi boszorkányok Broadway-produkcióban. De még mielőtt Sabrinaként megismertük volna, játszott a Clarissa c. szitkomban. A öt évados sorozat nagy sikert aratott, és gyorsan ismertté tette Melissát, mint a tinédzser Clarissa Darling, akinek szobájáért, de legfőképp ruhatáráért megvoltak vadulva a lányok. Aztán 1996-ban seprűt ragadott, és egyenesen belerepült a nézők szívébe Sabrina Spellman tiniboszorkányként. Három filmben és hét évadon át formázta meg a címszereplőt, mielőtt 2003-ban befejeződött a sorozat. Ahogy a Clarissából, úgy a Sabrinából is rengeteg kelléket megtartott, ami jelenleg az otthonát díszíti.

Nagyjából ugyanabban az időben, amikor Sabrinaként elbájolta a szíveket, megkapta Nicole szerepét az Őrjítő szerelem című 1999-es tinidrámában. Úgy tűnik, csakugyan romantika volt a levegőben a forgatáson, ugyanis randizni kezdett a filmbeli szerelmével, Gabriel Carpenterrel, de nem tartott sokáig a szerelem.

De mi történt vele azóta, hogy letette a boszorkánykalapot?

Kattints a galériára!

Miután Melissa elbúcsúzott Sabrina szerepétől, 2003-ban összeházasodott Mark Wilkerson amerikai zenésszel. A lelkes Sabrina-rajongók akár meg is nézhették a ceremóniát, amelyet az ABC Family minisorozatként sugárzott, Tying the Knot: The Wedding of Melissa Joan Hart címmel.
Kattints a további képekért!

Mackenzie Foy november 10-én tölti 23. életévét, és szebb mint valaha.

leadfotó: gettyimages/Randy Holmes, forrás: celebrity.nine.com.au

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...