Sztárok

Ő volt A klinika gyönyörű Elke nővérére: a karaktert alakító Barbara Wussow 60 felett is remekül néz ki

Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában van, amit jól bizonyítanak legfrissebb fotói is.

Így néz ki ma

Hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett a közkedvelt kórházsorozat, A klinika, amely 1985-től 1989-ig futott a képernyőn, de még napjainkban is ismétlik a különböző csatornák. Az akkor még az NSZK-ban készült széria sikerének köszönhetően szerzett ismertséget az Udo doki karakterét megszemélyesítő Sascha Hehn, aki 68 évesen is remek formában van, de a színész sorozatbeli feleségét alakító Barbara Wussow neve is a produkció kapcsán terjedt el. A színésznő játszotta a bájos Elke nővért, akit nagyon szerettek a nézők, így nem csoda, hogy egyhamar maga a színésznő is belopta magát a közönség szívébe. Barbara már 62 éves, ám ez egyáltalán nem látszik rajta, sőt: ma is pont olyan csinos és fiatalos, mint évtizedekkel ezelőtt. Galériánkban megmutatjuk, milyen pompásan fest A klinika gyönyörű sztárja:

Barbara Wussow 1961. március 28-án látta meg a napvilágot Münchenben, édesapja Klausjürgen Wussow, aki a kórházsorozat Brinkmann professzoraként lett nemzetközi sztár.
Kattints a további képekért!

A legendás angol színésznő, Joan Collins fiatalon férfiak millióit bolondította magába pártatlan szépségének köszönhetően. A híresség ma már 90 éves, amit legfrissebb fotóit látva el sem akarunk hinni.

Leadfotó: Peter Bischoff/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.