Sztárok

A klinika Udo dokija remek formában van: így néz ki napjainkban a sármos színész, aki 68 évesen is megdobogtatja a női szíveket

A Klinika című sorozat sztárja, Sascha Hehn annak idején nők millióit bolondította magába. Az Udo doki karakterét megszemélyesítő színésznek napjainkban sem lehet oka panaszra, hiszen a hatodik X felett is sikerült megőriznie ellenállhatatlan sármját.

Emlékszel rá?

Hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett a közkedvelt kórházsorozat, A Klinika, amely 1985-től 1989-ig futott a képernyőn, de még napjainkban is ismétlik a különböző csatornák – az akkor még az NSZK-ban készült széria sikerének köszönhetően a történetből később készült még egy külön rész, valamint két film is. A fekete-erdei intézmény dolgozói nézők millióinak szívébe lopták be magukat, és sokakhoz hasonlóan a kórházas sorozatnak köszönheti ismertségét a Brinkmann professzor fiát, Udo doktort alakító Sascha Hehn is, akiért egyenesen bolondultak nők. A színész tavaly októberben már a 68. születésnapját ünnepelte, azonban férfias sármja ma is éppoly lenyűgöző, mint a sorozat fénykorában. Galériánkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a jóképű doki:

Sascha Hehn 1954. október 11-én látta meg a napvilágot Münchenben. Már ötévesen megismerkedett a színészettel, több filmben is szerepet kapott, melyekben olyan jól játszotta a karaktereket, hogy végül felmentést kapott az iskolában.
Kattints a további képekért!

Treat Williams egy csapásra lett nők millióinak kedvence, miután 1979-ben bemutatták a Hair című zenés vígjáték-drámát, melyben ő alakította az egyik főszereplőt. De vajon hogyan él napjainkban a közkedvelt színész, és mennyit változott az elmúlt évtizedek alatt?

Leadfotó: kpa/United Archives via Getty Images
Forrás: Bors

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...