Sztárok

Andrásnak elege van, végleg betelt nála a pohár: a herceg nagy dobásra készül, ami Károlyra is óriási hatással lehet

András herceg úgy döntött, bebizonyítja az igazát, miszerint ártatlan az ellene felhozott, szexuális visszaéléssel kapcsolatos vádakban, azért pedig, hogy ezt bebizonyítsa, a végsőkig is hajlandó elmenni.

Bűnös vagy sem?

Óriási port kavart a palotában és az egész világon, amikor kiderült, hogy a néhai Erzsébet királynő fia, András is belekeveredett a Jeffrey Epstein nevéhez kapcsolódó szexbotányba. Egy Virginia Giuffre nevű nő ugyanis szexuális visszaélés miatt indított pert a yorki herceg ellen, amiért András állítólag még évekkel ezelőtt megerőszakolta őt, amikor Giuffre még csak 17 éves volt. Persze a herceg egyből tagadta az ellene felhozott vádakat, mind a családja előtt, mind pedig a bíróságon, ám az emberek többsége mégis bűnösnek hiszi őt. Még saját anyja, Erzsébet is minden bizonnyal úgy gondolta, nem lehet teljesen valótlan, amit Virginia állít, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a néhai uralkodó azonnal megfosztotta katonai rangjától, valamint királyi címeitől és összes tisztségétől állítólagos kedvenc fiát, akit egy ezáltal egy ideje már nem illet a „His Royal Highness” megszólítás sem. Nos, András azonban nem adja fel: a herceg a hírek szerint mindenképpen bebizonyítaná ártatlanságát az embereknek és Károlynak is, hogy legalább az „Őfelsége” megszólítást visszakaphassa. A hercegnek állítólag van is a tarsolyában valami, ami eloszlathatná a nép kétségét bűnössége felől, és a jövő hónapban tervei szerint elő is rukkol a nagy dobással. Galériánkat átlapozva olvashatod a további részleteket!

Ahogyan azt a Mirror is írja, András állítólag arra készül, hogy a nyilvánosság elé tárjon egy eddig „rejtélyes részletet”, ami majd helyreállítja a hírnevén esett csorbát és az emberek véleményét vele kapcsolatban. Ez a fejlemény a herceg szerint hatalmas horderejű lesz, barátai szerint pedig András már a jövő hónapban le is dobja majd a bombát, ami hatással lesz Károlyra is.
Kattints a további képekért!

Luxemburg ritkán látott, 37 éves hercegnéje nem csupán gyönyörű, de okos és bájos is, elragadó kisugárzásával pedig egyre több embert vesz le a lábáról.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...
Home&Design
Hiába vigyázunk gyönyörű fa bútorainkra, előfordulhatnak kisebb-nagyobb karcolások. Ne essünk kétségbe, egy meglepően egyszerű trükkel percek alatt helyrehozhatjuk a hibát.