A 90-es évek szőke szívtiprója volt, ma már 42 éves és háromgyermekes apuka: így néz ki most a Backstreet Boys Nick Cartere

Nick Carter lábai előtt nők milliói hevertek, amikor a Backstreet Boys elérte a világsikert, amire minden együttes vágyott – az énekes azóta megállapodott, és született három, csodaszép gyermeke is.

Minden idők legnépszerűbb fiúegyüttese

I Want It That Way, Everybody, As Long as You Love Me – csak pár világsláger, ami a Backstreet Boyshoz köthető, és amelyek a mai napig lázban tartják a világot. A Backstreet Boysot minden idők legnépszerűbb fiúegyüttesének tartják, nem véletlenül: sikerük mit sem kopott a banda fénykora óta, zenéik máig felcsendülnek minden egyes retró buliba és megtáncoltatják a szórakozni vágyókat. Az öt srác tehát olyat alkotott, amit korábban szinte egy csapatnak sem sikerült: 13 top 40-es daluk landolt a Billboard Hot 100-as ranglistáján, és több mint 130 millió albumot adtak el világszerte. Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A.J. Mclean és Kevin Richardson tehát tudja, mitől döglik a légy, nem csoda hát, hogy együttesük ilyen sikereket ért el – arról azonban csak kevés szó esik, hogy mi van velük ma. Nos, a zenélést egyikük sem cserélte le más hivatásra, azonban a fiúkból mára felnőtt férfiak lettek, akik már mind betöltötték a negyvenet is, és családapákká váltak. Nick Carter talán a banda legnépszerűbb tagja volt szőke fürtjeivel, habár mindössze 13 éves volt, amikor bekerült az együttesbe – mostanra 42 is elmúlt, és egészen megváltozott az utóbbi években. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a 90-es évek szívtiprója!

Íme a Backstreet Boys öt tagja a világ tetején, karrierjük csúcspontján. Az együttes megannyi nehézséggel megküzdött már az évek során, de sikerüknek semmi sem tudott az útjába állni, máig imádják őket a rajongók.
Kattints a további képekért!

Hailie Jade Scott apjához hasonlóan szintén nem szégyenlősségéről híres, szívesen megmutatja bájait, ha arról van szó.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak