Sztárok

Stohl András Fenyő Iván színészi képességeiről: "Bármit is láttam tőled, engem nem győztél meg"

Stohl András és Fenyő Iván hosszú évtizedek óta tevékenykednek színművészként, és bár ugyanazt a hivatást űzik, sőt egy ízben megadatott számukra, hogy közösen dolgozzanak, sosem váltak barátokká. Most kiderült, miért nem.

Sosem váltak kebelbarátokká

Azt szokták mondani, túl kicsi a magyar színházi- és filmszakma ahhoz, hogy személyes konfliktusok, nézeteltérések huzamosabb ideig éket verjenek két művész közé. Különösen igaz ez a színészekre, akiknek tényleg szükségük van egymás támogatására ahhoz, hogy estéről estére hitelesek maradjanak, hogy bevonzzák a közönséget és fenntartsák önnön népszerűségüket. Az, hogy valaki hosszú ideig dédelgessen magában személyes sérelmeket, tehát a legfontosabb és legpragmatikusabb szempontoknak is ellentmond. Olykor mégis előfordul, hogy két ismert színész ki nem állhatja egymást, és érzéseiknek hangot is adnak.

Stohl András és Fenyő Iván két ismert magyar férfiszínész: évtizedek óta a szakma és a közönség kedvencei. Kézenfekvőnek tűnhetne, hogy jó személyes viszonyt ápolnak egymással, hiszen - bár a publikum eddig nem igazán láthatta őket együtt, ezért nem tudhatja, színpadon, illetve filmvásznon működik-e köztük az összhang - ugyanazt a hivatást űzik, így valószínűleg a baráti körük, a világnézetük, az ízlésük is hasonló.

Az 55 éves Stohl és a 43 éves Fenyő egyedül a TV2 Mintaapák című sorozatában dolgozott együtt, viszont minden jel arra mutat, a közös munka nem jelentett számukra felejthetetlen élményt. Stohl most Fenyő Rád csörgök című interjúsorozatában vendégeskedett, ahol kíméletlenül elmondta a véleményét fiatalabb kollégájáról.

Lapozz és tudd meg, mit mondott színésztársáról Stohl András!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!
Lifestyle
Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.