Sztárok

Többé nem vállalnak közös filmet - Ezzel tették tönkre az Olsen ikreket

A közönség imádta a gyönyörű ikerpárt, de a vesztük is ez lett.

Mindenki Olsen-lány akart lenni

A 90-es évek leghíresebb gyereksztárjai egyértelműen az Olsen ikrek voltak, a legtöbb kamaszlány olyan életre vágyott, amilyet ők éltek. Mary-Kate és Ashley Olsent hiába imádta a közönség, de a szakma mégsem emelte fel őket: 2005-ben Arany Málna-jelölést kaptak és azóta egyetlen közös filmet sem forgattak. Korábban rengeteg közös filmet forgattak, saját sorozatuk is volt, Az ikrek Malibuból, ami csupán egy évadot élt meg. A széria bukása után a lányok egyre nagyobb léptekkel távolodtak a médiától: nagyon ritkán jelennek meg a médiában, interjút sem adnak sűrűn, főleg amióta anorexiájukkal kerültek a sajtó és a közvélemény kereszttüzébe. A rajongók még mindig reménykednek, hogy egykori kedvenceik visszatérnek együtt a filmvászonra, de ez valószínűleg már sosem fog megtörténni.

Miért nem filmeznek többé?

Ashley Olsen évekkel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy 17 éves koráig kamerák előtt élte a minden napjait, élete hátralévő részében azonban nem akar így létezni. Mary-Kate erre úgy reagált, hogy testvére nélkül ő sem akar szerepelni, de valójában nem is hisz abban, hogy egyedül érdekesnek találnák őt a rendezők. Sajnos, ebben nem tévedett. A korábbi sikersorozatuk, a Bír-lak (Full House) remake-je, a 2016-os Fuller House óta pedig egyáltalán nem akarnak filmvászonra kerülni, mivel a készítők nem keresték meg őket még egy epizódszerep erejéig sem.

Lapozz a teljes sztoriért!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?