Sztárok

Vasvári Vivien édesanyjától örökölte szépségét – A Miss Worldön volt döntős

A Feleségek luxuskivitelben sztárja otthonról hozza, hogy szeret szerepelni a kamerák előtt.

Nem esett messze az alma a fájától

Vasvári Vivien édesanyja, Gönczi Ágnes gyönyörű modell volt, aki abban az évben indult a Miss World Hungary-n, amikor Molnár Csilla lett hazánk legszebb nője. A szerencsés géneket így Vivi biztosan édesanyjától örökölte, aki annak idején a döntőig jutott. A sorozatsztárt a szereplésről, közösségi médiáról és terveiről kérdeztük az idei JOY Social Media Awardon.

„Még nem voltam senki, amikor felregisztráltam az Instagramra, ma pedig már nem tudnám elképzelni az életemet nélküle. Sosem felejtem el, hogy havonta maximum egy fotót osztottam meg. Ma már napi egy vagy két posztot töltök fel és minden nap használom a Story-funkciót is. Ilyen világot élünk, minden a mobil és az internet körül forog. Nem feltétlenül jó ez, de sodródunk az árral”

- mesélt a közösségi médiában szerzett tapasztalatairól Vasvári Vivien, aki már születése óta kedveli a kamera közelségét.

Lapozz, a cikk folytatódik!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Fashion&Beauty
Ha te is szereted kipróbálni a konyhádban fellelhető, természetes alapanyagokat a bőrápolás során, akkor a rizslisztet is érdemes kipróbálnod!
Lifestyle
Bár a legnépszerűbb fogyókúrás ital kétségkívül az almaecetes- és a citromos víz, a TikTok-on most egy másik zsírégető „csodaszer” is felbukkant, amit az emberek előszeretettel fogyasztanak, ugyanis...
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?