Sztárok

Kísérteties a hasonlóság: Anthony Hopkins ritkán látott lánya szakasztott úgy néz ki, mint a színészóriás - Fotók

Sir Anthony Hopkins többször is nősülésre adta a fejét, azonban csupán egyetlen lánygyermeke született: az 54 esztendős Abigail édesapjához hasonlóan igazi művészlélek - színészettel, énekléssel és dalszövegírással is foglalkozik -, évtizedekkel ezelőtt mégis megszakította kapcsolatát a világhírű színésszel.

Elidegenedtek egymástól

Sir Anthony Hopkins szinte sosem magánéleti botrányaival, inkább elsőrangú színészi alakításaival került az újságok címoldalára. Persze fiatalabb korában a walesi születésű színésznagyság is kicsapongó életet élt: egy időben például teljesen a hatalmába kerítette alkoholfüggősége, és csak hosszas, gyötrelmes küzdelem után döntött úgy, hogy leteszi a poharat. Ám mihelyst sikerült kiszabadulnia a szenvedélybetegség rabigájából, igazi mintapolgárrá vált. Bár több ízben nősült, minden bizonnyal viharoktól sem mentes szerelmi élete sosem a nyilvánosság előtt zajlott.

Hopkins 1966-ban vette feleségül Petronella Baker brit színésznőt, akitől két évvel később megszületett egyetlen gyermeke, Abigail. Apa és lánya kapcsolata azonban nem lehetett problémamentes, ugyanis A bárányok hallgatnak sztárja a fáma szerint már hosszú évtizedekkel ezelőtt elvágta a kötelékeket, melyek gyermekéhez fűzték. Pedig a kétszeres Oscar-díjas színészfejedelem művészi vénáját Abigail is örökölte: az 54 éves nő színészként, énekesnőként, dalszövegíróként, sőt színházi rendezőként is letette már a névjegyét. Ha pedig mindez nem lenne elég, Abigail szinte a megszólalásig hasonlít közkedvelt édesapjára.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egy újabb szomorú történet, amin az internetezők a könnyeiket hullajtják.
Sztárok
Az Oscar-, Golden Globe-, Emmy- és BAFTA-díjas Shirley MacLaine lassan a kilencvenedik életévéhez közelít, fiatalos lendülete azonban ma is a régi.
Fashion&Beauty
Ez az olaj egy igen sokoldalú összetevő. Az aromaterápiás és ételízesítő képességein túl a hajunkra nézve is rengeteg előnye van.