Sztárok

Sharon Stone ultimátumot kapott a pasijától: vagy botoxoltat, vagy szakítanak - elájulsz a színésznő válaszától

Az Elemi ösztön egykori Catherine Trammelje nem bánkódott sokáig, miután kenyértörésre vitte kapcsolatát a férfival.

Válaszút elé állították

Sharon Stone, a kilencvenes évek hollywoodi szexszimbóluma még ma is vonzó, fiatal nőként él a közönség emlékezetében, pedig a színésznő számára valódi hírnevet hozó erotikus thriller, az Elemi ösztön 30 évvel ezelőtt készült. Stone a Paul Verhoeven által rendezett kultuszfilm női főszerepe után még sokáig gyakorolta a femme fatale szerepkörét (emlékezzünk csak Martin Scorsese 1995-ös gengszterklasszikusára, a Casinóra, melyben Robert De Nirót és Joe Pesci-t is az ujjai köré csavarta), mára viszont szinte teljesen eltűnt az Álomgyárból, és szinte csak korábbi filmsikerei révén maradt a köztudatban.

A 64 éves amerikai színésznő a nagymamakorba lépve is megőrizte természetes báját és vonzerejét, ennek ellenére akadnak olyanok, akiket nagyon is zavar Stone kora. A Page Six arról számolt be, hogy a filmcsillag nemrégiben egy nála fiatalabb férfivel kezdett párkapcsolatba, viszonyuk azonban nem tartott sokáig, ugyanis Sharon szerelme kijelentette: szeretné, ha a színésznő botoxoltatna. A híresség erre a következőt mondta a pasasnak: „Az én egómnak, meg a tiédnek is jót tenne, ha bevállalnám”.

Fotó: 123rf

Ha tudni szeretnéd, sor került-e a beavatkozásra, lapozz!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!