Sztárok

Amal Clooney ritkán látott húga kiköpött mása a sztárügyvédnek: a 43 éves Tala is pont olyan gyönyörű, mint világhírű testvére

Nagyon úgy tűnik, hogy az Alamuddin családban örökletes a jó stílusérzék és a kivételes szépség: Amal Clooney húga, Tala pont olyan megnyerő, mint emberjogi ügyvédként dolgozó testvére, ráadásul hozzá hasonlóan ő is irigylésre méltó karriert futott be.

Mint két tojás

A brit-libanoni származású sztárügyvéd, Amal Alamuddin nevét akkor ismerte meg a világ, amikor kiderült, hogy egy párt alkot a világhírű filmsztárral, George Clooney-val. A szerelmesek 2014-ben álltak oltár elé, néhány évvel később pedig megszülettek az ikreik, Ella és Alexander. A házaspár féltve óvja a magánéletüket, éppen ezért sokan talán nem is tudják, hogy Amal igencsak népes családból származik: két fiútestvére és egy lánytestvére van, akik bár kerülik a rivaldafényt, a gyönyörű jogászhoz hasonlóan nagyon ambiciózusak – a sztárfeleségnek főként a húgával, a 43 éves Talával van számos közös pontja, az pedig csak hab a tortán, hogy megszólalásig hasonlítanak egymásra. Galériánkban megmutatjuk, kicsoda pontosan Amal Clooney elbűvölő lánytestvére:

Amal Clooney a világ egyik legszebb nője, csodás génjeit pedig egyértelműen fiatalos édesanyjától örökölte. 74 éves Baria pontosan olyan gyönyörű, mint világhírű lánya, ráadásul fiatalos megjelenésének köszönhetően jó pár évet is letagadhatna. Az Alamuddin családnak azonban van még egy nőtagja, akiről szintén csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni.
Kattints a további képekért!

Amal Clooney ismét bemutatott egy olyan ruhakölteményt, amely tökéletesen illett az alkalomhoz.

Leadfotó: Marla Aufmuth/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.