Sztárok

Az egész internet Vlagyimir Putyinon nevet: Remegve kapaszkodott a székébe, miközben a kínai elnökkel beszélt

Hszi Csin-ping kínai elnök Moszkvába látogatott, azonban a két nagyhatalmú politikai vezető egyik beszélgetése kínos pillanatokba fulladt, amin most a fél internet nevet.

Putyin is csak egy ember

Putyinnak most minden barátra szüksége van, miután a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) elfogatóparancsot adott ki ellene az ukrajnai háborús bűnökkel kapcsolatban, és úgy tűnik, Kína az egyetlen, akivel jelenleg rendelkezik. Az ICC azt állítja, hogy Putyin rezsimje jogtalanul deportált ukrán gyerekeket Ukrajna megszállt területeiről Oroszországba, azonban az orosz vezető ezt tagadja.

Kína hivatalosan semleges az ukrajnai orosz invázió témájában, de Hszi Csin-pinget az USA bírálta, hogy "diplomáciai fedezetet" nyújt Oroszországnak, hogy további háborús bűnöket követhessen el. Moszkvai látogatásán a kínai elnök "kedves barátjának" nevezte Putyint, de az orosz diktátor kevésbé lelkesedett a kijelentés hallatán.
Kattints a további képekért!

Forrás: UNILAD Fotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.