Sztárok

Barátaik vallottak, ez állhat Peller Anna és Lukács Miki válása mögött: Meglepő részletek láttak napvilágot

Az egész országot hideg zuhanyként érte e hír, mikor Peller Anna és Lukács Miki a Facebook-oldalukon belejentették, hogy elválnak.

Egy barátjuk beszélt a részletekről

Peller Mariann után a másik "Peller-lány", Peller Anna házassága is a végéhez ért. A színésznő és műsorvezető és férje még a Nyerő Párost is megjárták, így most ők is bővítik azt a már nem is igazán rövid listát, kiknek kapcsolata vagy házassága a műsor után valamikor válságba kerül. Persze, válásuknak semmi köze nincs a műsorban történtekhez, ez csak egy érdekes tény. Most azonban Anna egyik kollégája a Blikknek elárult pár részletet, mi áll a sztárpár válása mögött.

"Anna mindig sokat mesél a családjáról, ami az utóbbi időben sem volt másképp. Sokszor emlegette Mikit és a lányukat, nem tűnt úgy, hogy gondjaik lennének. Ő egyébként is olyan típus, aki nem szívesen mesél a nehézségeiről, mindig jókedvű és vidám. Nagyon meglepett, hogy így alakult" - mondta Peller Anna egyik televíziós kollégája.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.