Sztárok

Barátaik vallottak, ez állhat Peller Anna és Lukács Miki válása mögött: Meglepő részletek láttak napvilágot

Az egész országot hideg zuhanyként érte e hír, mikor Peller Anna és Lukács Miki a Facebook-oldalukon belejentették, hogy elválnak.

Egy barátjuk beszélt a részletekről

Peller Mariann után a másik "Peller-lány", Peller Anna házassága is a végéhez ért. A színésznő és műsorvezető és férje még a Nyerő Párost is megjárták, így most ők is bővítik azt a már nem is igazán rövid listát, kiknek kapcsolata vagy házassága a műsor után valamikor válságba kerül. Persze, válásuknak semmi köze nincs a műsorban történtekhez, ez csak egy érdekes tény. Most azonban Anna egyik kollégája a Blikknek elárult pár részletet, mi áll a sztárpár válása mögött.

"Anna mindig sokat mesél a családjáról, ami az utóbbi időben sem volt másképp. Sokszor emlegette Mikit és a lányukat, nem tűnt úgy, hogy gondjaik lennének. Ő egyébként is olyan típus, aki nem szívesen mesél a nehézségeiről, mindig jókedvű és vidám. Nagyon meglepett, hogy így alakult" - mondta Peller Anna egyik televíziós kollégája.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!