Sztárok

„Izgatott vagyok, hogy minden rendben menjen” – Így várja gyermeke érkezését Stohl Luca

Stohl Luca úszik a boldogságban: az ATV híradósa nyárra várja első gyermekét, s bár a terhesség ideje alatt sem stresszeli magát a szüléssel, valamint a jövőbeni anyai teendőkkel, igyekszik a lehető legjobban felkészülni kisbabája érkezésére.

Rengeteg kihívás vár rá

Mint arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, Stohl Luca január végén jelentette be, hogy szíve alatt hordozza első gyermekét. A kismama még 2022 szeptemberében, titokban házasodott össze párjával, nyárra várják közös gyermekük érkezését. Ez egy nagyon izgalmas időszak, és a leendő szülőkre már ilyenkor is rengeteg kihívás vár. Pusztán a gyermeknevelésről szóló könyvek azonban nem készítenek fel minket mindenre, az elméletet érdemes a gyakorlatba is beépíteni és a napi rutinhoz szükséges mozdulatokat előre begyakorolni. A saját mentális egészségünk egyensúlyban tartását segíti, ha felkészülten és magabiztosan várjuk kisbabánk érkezését. Stohl Luca éppen ezért döntött úgy, hogy bőven a szülés előtt elkezd felkészülni.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.