„Izgatott vagyok, hogy minden rendben menjen” – Így várja gyermeke érkezését Stohl Luca

Stohl Luca úszik a boldogságban: az ATV híradósa nyárra várja első gyermekét, s bár a terhesség ideje alatt sem stresszeli magát a szüléssel, valamint a jövőbeni anyai teendőkkel, igyekszik a lehető legjobban felkészülni kisbabája érkezésére.

Rengeteg kihívás vár rá

Mint arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, Stohl Luca január végén jelentette be, hogy szíve alatt hordozza első gyermekét. A kismama még 2022 szeptemberében, titokban házasodott össze párjával, nyárra várják közös gyermekük érkezését. Ez egy nagyon izgalmas időszak, és a leendő szülőkre már ilyenkor is rengeteg kihívás vár. Pusztán a gyermeknevelésről szóló könyvek azonban nem készítenek fel minket mindenre, az elméletet érdemes a gyakorlatba is beépíteni és a napi rutinhoz szükséges mozdulatokat előre begyakorolni. A saját mentális egészségünk egyensúlyban tartását segíti, ha felkészülten és magabiztosan várjuk kisbabánk érkezését. Stohl Luca éppen ezért döntött úgy, hogy bőven a szülés előtt elkezd felkészülni.

Cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Modern és vibráló hajszín, kellő visszafogottsággal.
Lifestyle
A Nyilasra sorsszerű események várnak. Napi horoszkóp.
Sztárok
Bár Sussex hercegnéjét legtöbbször elegáns ruhákban vagy épp estélyikben látni, Meghan a minap úgy döntött, lazára veszi a figurát.