Sztárok

Tom Cruse csapnivaló apa: sokkoló, miért taszította el magától Katie Holmesszal közös lányát

Lehet, hogy Hollywood egyik legnagyobb aranytojást tojó tyúkja, de szülőként megbukott a 60 esztendős Tom Cruise. A Top Gun sztárja hosszú évekkel ezelőtt lépett ki lánya, a tinédzserkorú Suri életéből.

Nemcsak exfelesége, de lánya életéből is kilépett

Tom Cruise 2005 tavaszán kezdett el randevúzni kolléganőjével, Katie Holmes színésznővel, majd pár hónappal később el is jegyezték egymást. Szerelmük betetőzéseként 2006-ban jött világra jelenleg tinédzserkorú gyermekük, Suri, és egy ideig úgy tűnt, a két világhíres szülő és a kislány elválaszthatatlanok egymástól. Az idill azonban nem tartott túl sokáig: Holmes és Cruise viszonya a kétezertízes évek hajnalán megromlott, a színésznő 2012 nyarán adta be a válópert, s az álompár - sokak meglepetésére - gyorsan pontot is tett a jogi procedúra végére. A gyermekfelügyeleti jogot Holmes nyerte meg, s amikor a család szétszakadt, Cruise nem csupán egykori felesége, de kislánya életéből is eltűnt, méghozzá szinte nyomtalanul. De miért döntött így a szakmájában 60 évesen is sikert sikerre halmozó - sőt kis túlzással: reneszánszát élő - filmcsillag? Lapozz: galériánkban felfedjük a szörnyű igazságot!

A Page Six friss cikke szerint Tom Cruise már hosszú évek óta nem vesz részt a 16 esztendős Suri életében, a lap ugyanakkor hozzáteszi: a színészlegenda valószínűleg nem önszántából döntött így. Cruise-t eltilthatták a lányától. Hogy mégis kik? Rögtön eláruljuk ezt is!
Kattints a további képekért!

Sokan talán nem tudják, de Eszenyi Enikőnek van egy nevelt lánya, Veronika, aki most ünnepli 40. születésnapját.

Leadfotó: Toni Anne Barson / Getty Images

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!