Sztárok

Tom Cruse csapnivaló apa: sokkoló, miért taszította el magától Katie Holmesszal közös lányát

Lehet, hogy Hollywood egyik legnagyobb aranytojást tojó tyúkja, de szülőként megbukott a 60 esztendős Tom Cruise. A Top Gun sztárja hosszú évekkel ezelőtt lépett ki lánya, a tinédzserkorú Suri életéből.

Nemcsak exfelesége, de lánya életéből is kilépett

Tom Cruise 2005 tavaszán kezdett el randevúzni kolléganőjével, Katie Holmes színésznővel, majd pár hónappal később el is jegyezték egymást. Szerelmük betetőzéseként 2006-ban jött világra jelenleg tinédzserkorú gyermekük, Suri, és egy ideig úgy tűnt, a két világhíres szülő és a kislány elválaszthatatlanok egymástól. Az idill azonban nem tartott túl sokáig: Holmes és Cruise viszonya a kétezertízes évek hajnalán megromlott, a színésznő 2012 nyarán adta be a válópert, s az álompár - sokak meglepetésére - gyorsan pontot is tett a jogi procedúra végére. A gyermekfelügyeleti jogot Holmes nyerte meg, s amikor a család szétszakadt, Cruise nem csupán egykori felesége, de kislánya életéből is eltűnt, méghozzá szinte nyomtalanul. De miért döntött így a szakmájában 60 évesen is sikert sikerre halmozó - sőt kis túlzással: reneszánszát élő - filmcsillag? Lapozz: galériánkban felfedjük a szörnyű igazságot!

A Page Six friss cikke szerint Tom Cruise már hosszú évek óta nem vesz részt a 16 esztendős Suri életében, a lap ugyanakkor hozzáteszi: a színészlegenda valószínűleg nem önszántából döntött így. Cruise-t eltilthatták a lányától. Hogy mégis kik? Rögtön eláruljuk ezt is!
Kattints a további képekért!

Sokan talán nem tudják, de Eszenyi Enikőnek van egy nevelt lánya, Veronika, aki most ünnepli 40. születésnapját.

Leadfotó: Toni Anne Barson / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.