Sztárok

A ruháitól és a gátlásaitól is megszabadult: anyaszült meztelenül kapták lencsevégre az 56 éves Soma Mamagésát - Fotó

A híresség a Facebook-fotóhoz fűzött szöveges kommentárjában azt is elárulta, miért vállalta a pikáns felvételt.

Nem okoz számára gondot a meztelenség

Kell ahhoz némi bátorság, hogy egy híresség 56 esztendős korában pucérra vetkőzzön a kamerák előtt. Persze elképzelhető, hogy az illetőtől sosem állt távol az exhibicionizmus, ebben az esetben pedig magától értetődő, hogy nincsenek skrupulusai, ha idegenek előtt kell felfednie bájait. Az ötvenes évei derekán járó Soma Mamagésa (azaz Spitzer Gyöngyi) mindig is a magyar sztárok ez utóbbi csoportjába tartozott, ezért valahol egyáltalán nem meglepő, hogy az előadóművészként, műsorvezetőként és spirituális tanítóként is ismertté vált médiaszemélyiség gond nélkül dobta le ruháit, és állt modellt egy pikáns fotóhoz. Kíváncsi vagy a képre, s arra, hogy milyen indíték vezérelt a celebritást, amikor a rendhagyó "akció" mellett döntött? Akkor tekintsd meg galériánkat!

"Ennek a pucéron fotózásnak anno az volt a célja, hogy a faji megkülönböztetés ellen harcoljon" - írta a fénykép mellé a Facebookon Soma Mamagésa. Rögtön mutatjuk a szóban forgó felvételt is, kattints tovább!
Kattints a további képekért!

Még az ág is húzza a 36 éves Amanda Bynest: az egykori hollywoodi komika élete legborzasztóbb napjait éli.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.