Adoptálni szeretne a gyönyörű színésznő

Alig pár hónapja mondta ki a boldogító igent Anne Hathaway, a színésznő máris a családalapításon töri a fejét. Elmondása szerint több gyermeket is szeretne, és az adoptálást sem zárja ki a lehetőségek közül.

"Már 16 éves koromban is anyuka akartam lenni. Most 30 évesen is ezt szeretném: egy nagy családot, akkorát, amekkorát csak lehetséges a számomra. Először is egy egészséges babát szeretnék szülni, majd még továbbiakat és örökbefogadni is szeretnék. Mindent megteszek ennek érdekében.” – mesélte nemrég Hathaway.

„Annyit gyereket szeretnék, amennyi csak lehetséges, amennyit nem csak anyagilag, hanem időben is megengedhetek magamnak, mert szeretném, ha minden egyes gyermekem különlegesnek érezné magát, ha megkapna minden törődést és figyelmet tőlem a pénzen kívül is."

A színésznő elmondása szerint az előző években csak egyetlen cél lebegett a szeme előtt, mégpedig a filmezés. Most, hogy egy igazán nagy moziban, a Nyomorultakban is részt vehetett úgy érzi, révbe ért a karrierje, és sikerült túlszárnyalnia legnagyobb álmait is. "Most, hogy ez teljesült, már ez a célom: baba, baba, baba." – osztotta meg terveit Anne.

Fotó: lazygirls.info

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.