Egy férfi halálát okozta a Bieber-láz

Halálra gázoltak egy lesifotóst, miután le akarta fotózni Justin Bieber gyorshajtásért megállított fehér Ferrariját.

A 18 éves tinisztár azonban nem is volt az autóban, ugyanis a Ferrarit kölcsönadta egy barátjának, akit a rendőrök a Sepulveda sugárúton megbűntettek gyorhajtásért. Ezt természetesen nem sejthette a lesifotós, aki miután képeket készített a férfiről és a luxus sportkocsiról vissza akart szaladni a saját autójához, azonban a négysávos úton halálra gázolták. A fotóst azonnal beszállították a Ronald Reagan kórházba, ahol azonban belehalt a sérüléseibe.

Justint mindig is idegesítették a lesifotósok, így hangot adott véleményének, miszerint elég sajnálatos, hogy egy ilyen tragikus eseménynek kell megtörténnie ahhoz, hogy végre bevezessenek olyan törvényt, mely megvédené a hírességeket, a rendőröket, a fotósokat és az ártatlan járókelőket.

A fiatal énekes ezzel is biztosította mély együttérzését a lesifotós családja felé. Justin egyébként igen közkedvelt célpontja a Los Angeles-i paparazziknak, aminek következtében Justin már több baleset illetve kisebb verekedések részese is volt. Tavaly májusban például megütött egy őt követő lesifotóst, máskor pedig autójával menekült el előlük. Az ütlegelésnek nem lett következménye, ám 160 kilométeres sebességgel való gyorshajtásának igen, így megbírságolták.

Egyébként már van hírességeket védő helyi jogszabály, amely a zaklató lesifotósok elől véd, de a 2010-ben elfogadott törvénynek nagyon nehéz érvényt szerezni.

Fotó: billboard.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!