Sztárok

49 éves lett: közel negyed mázsát hízott a Baywatch egykori bombázója!

32 éve már...

Sorozat

A Baywatch 1989-től tíz éven át futott sorozat, és minden addigi nézettségi rekordot megdöntött a maga kategóriájában. A rendszerváltást követő Magyarországon is hamar közkedvelt lett, hiszen először csodálhattuk meg a tévéképernyőn a világhírű amerikai cicababákat, a teljes plasztik valójukban. Ami tagadhatatlan, a csinos vízimentők mindegyike világsztár lett, köszönhetően a sorozatnak. Köztük Summer is. A legfrissebb paaparazzi képei alapján azonban ez már tényleg csak a múlt! Bár a közösségi oldalán a TWN.hu híre szerint mást mutat magáról.

Summer

Nicole Eggert 1972-ben született Kaliforniában, mindösszesen százhatvan centi magas, és ehhez bizony nagyon arányosan nőies testalkattal áldotta meg az ég. 1992-ben kapta meg az akkor már két éve futó sorozat Summer Quinn szerepét, és két éven át szinte ki se bújt a piros egyberészes fürdőruhából. A sorozat óta azonban évtizedekre tűnt el. Legfrissebb képeit pedig hiába mutattuk meg a kollégáinknak, senki sem ismerte fel őt. Közel harminc kilót hízott az egykori cicababa, aki két hete már a 49-et töltötte!

Roberta 'Summer' Quinn, azaz Nicole Eggert. Férfiak millióit hódította meg a képernyőn keresztül, igaz, az azóta eltel több mint három évtizedben nagyon sokat változott. Kapaszkodj!
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...