Tűzforró: Jude Law 24 éves fiának friss képeitől leolvad rólad a ruha!

Címlapon virít.

Jude

A 48 éves Jude Law máig az egyik legsármosabb férfi és színész a földkerekségen, így nem csoda, hogy a hódításai szinte mind kiderültek az élete során. A lista tekintélyes és a minőség miatt sem panaszkodhatna a színész, az első nagy szerelem azonban örökre emlékezetes marad. A színész a Shopping című sorozat forgatásain ismerkedett meg Sadie Frosttal, akivel 1997-ben össze is házasodtak. Hat évig alkottak egy párt, három közös gyermekük született: két kislány, Ruby Law, és Iris Law. És a legidősebb gyermek, az egyetlen fiú a családban, Rafferty Law - írja a TWN.hu.

Klón

Néhány hónapja Jude Law ismét apa lett, és időközben meg is kopaszodott és hatalmas, őszes árnyalatú szakállat növesztett. A sármja így némiképp megkopott, de nem kell tartania a jövőtől. Gyanítjuk, a világ legszexibb férfijainak versenyén a jövőben is gyakran találkozunk majd a Law névvel, legfejlebb nem a színész, hanem a jelenleg 24 éves fia kerül majd fel a listákra. Rafferty vonzerejéről egyre gyakrabban esik szó, nem csoda, hogy az elmúlt években már Rita Ora sem tudott ellenállni neki. Sőt, a jelek szerint szép lassan a divatvilág döntéshozói is belátják, nem tudják majd nélkülözni a világhírű csemetét. Jude Law fia most címlapott kapott - mintha a saját apja szugerálna minket a szemeivel 25 évvel ezelőtt!

Sadie Frosttal a 90 évek közepén, a Shopping forgatásán ismerkedtek meg. Állítólag a nő előre eltervezte, hogy meghódítja majd a fiatal és sármos színészt, hamar teherbe is esett. 1997-ben házasodtak össze. Alig hat évig tartott a házasságuk, összesen három gyermekük született. Két lánya, a kis Ruby és a nagyobbik, Iris. A legnagyobb pedig egy fiú, aki már 23 éves és apja kiköpött mása! Nem csoda, hogy Rita Ora lecsapott rá.
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: 123rf

Oldalak

Címkék:

Szólj hozzá Te is!