Tóth Andi: „Nekem nem volt túl jó az első 15 év”

A 20 perc őszintén című új videósorozatunk következő vendége Tóth Andi énekesnő. Ha azt gondolnátok, hogy a látszólag nagyszájú énekesnő élete nyitott könyv, hallgassátok meg vallomásait poligráfon. Andival a sorozat házigazdája Kraszkó Zita, a Femcafe.hu főszerkesztője beszélget.

20 perc őszintén

Az első vendég Scherer Péter volt, akiről igen meglepő dolgok derültek ki. Elárulta, hogy min veszett össze Kapával annyira, hogy kis híján vége lett a barátságuknak. De azt is elmesélte a nézőknek, hogy mi a legnagyobb bánata és mi volt élete legboldogabb napja. A Scherer Péterrel készült interjút ide kattintva nézheted meg.

A videósorozat második részében Dér Henit kötöttük poligráfra. Az énekesnő állítása szerint sok mindent megértett, amióta anyuka lett és nem szereti, ha valamelyik pályatársa tehetség nélkül ér el sikereket. A Dér Henivel készült interjút ide kattintva nézheted meg.

Jövő héten pedig Tóth Andival beszélget Zita. A botrányhős énekesnő vulgáris beszólásai és videói már sokszor kiverték a biztosítékot, de a nagyinterjúból az is kiderül, miért lett ennyire szókimondó az Erdélyből induló lány, ahol családjában mindennaposak voltak a szóváltások sőt az sem volt ritka, hogy édesapja megverte. Ez némiképp választ ad arra, miért reagál másképp a hazugságvizsgáló kérdéseire, mint más vendég. Beszédes csöndek, nehéz gyerekkor, magányos sztárság és egy nagy tehetség: Tóth Andi karaktere rajzolódik ki őszintén, 20 percben, úgy, ahogyan eddig még soha. Ide kattintva megnézheted a teljes videót!

A műsor támogatója a Rossman és a Cofidis, koprodukciós partnere a Vodafone, melynek Videóklub szolgáltatásában szintén elérhetőek az epizódok.

Nézd meg az előzetest itt:

Új videósorozat indul „20 perc őszintén” címmel a szeretlekmagyarorszag.hu és a Femcafe együttműködésében.

Oldalak

Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…