Sztárok

Kocsis Tibor coming outolt: évek óta férfival él párkapcsolatban - Ő az énekes szerelme

D. Tóth Krisztina műsorában coming outolt Kocsis Tibor: az X-Faktor második évadának győztese elárulta, egy férfiba szerelmes.

Először beszélt erről nyilvánosan

Kocsis Tiborral 2003-ban ismerkedett meg a nagyközönség, amikor jelentkezett az akkor induló Megasztárba: beválogatták őt a legjobb 50 versenyző közé, az elődöntőben végül nem jutott tovább. Pár évvel később ismét úgy érezte, hogy szeretné megmutatni a világnak a tehetségét, ezért 2007-ben benevezett a Csillag születikbe, ahol a nézők szavazatai alapján továbbjutott, végül azonban a döntő előtti adásban, az 5. helyen kiesett a műsorból. A fordulatot aztán a 2011-es X-Faktor hozta el számára, hiszen a fináléban végül az ő neve hangzott el győztesként, karrierje pedig azóta is töretlen. Évről évre jelentkezik új videoklippekkel és zeneszámokkal, fellépésről fellépésre jár, rengetegen rajonganak érte – a magánéletéről azonban egészen mostanáig senki sem tudott sokat. A tehetséges énekes D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában beszélt először a nyilvánosság előtt arról, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él egy férfival. A részleteket megtalálod a galériánkban!

Az énekes a műsor során elmondta: ez élete legfontosabb beszélgetése. „Az elmúlt tíz év valamennyire a nyilvánosság előtt zajlott. A magánéletem részleteibe beavattam az általam kiválasztott közeget (…) Egy dolog hiányzott még ebből: a széles nyilvánosság beavatása egy nagyon fontos dologba az én magánéletemmel kapcsolatban (…) Én egy férfival élek együtt és nagyon boldog párkapcsolatban vagyok már hosszú évek óta” – nyilatkozta Kocsis.
Kattints a további képekért!

Jordán Adél és kedvese Székely Krisztina rendező úgy döntöttek: először és utoljára adnak interjút a kapcsolatukról. A színésznő pár héttel ezelőtt az életéről szóló színdarabjában coming outolt.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!