Sztárok

Újabb nagy dobásra készül Donald Trump - saját közösségi oldalt indít az exelnök

Az Amerikai Egyesült Államok egykori első embere egy régebbi ötletét valósítaná meg.

Még mindig van néhány ötlet a tarsolyában

Donald Trump az amerikai, sőt a világpolitika egyik legellentmondásosabb kortárs figurája. Bár tavaly elveszítette a választást a demokratapárti jelölttel, az egykori amerikai alelnökkel, Joe Bidennel szemben, többször is nyomatékosította, hogy nem szándékozik végleg távozni az országos politika élvonalából. Trump egy időben azt is rebesgette, hogy noha legutóbb kikapott, a mostani négyéves ciklus lejárta után ismét ringbe szállna az elnöki pozícióért. Az USA egykori első embere egyébként szemmel láthatóan nem tudta és nem is tudja elviselni, hogy alulmaradt a 2020-as választási küzdelemben, melyet mellesleg kisebb belpolitikai válság is követett Amerikában (gondoljunk csak a Capitolium épületének megrohamozására).

A most 75 esztendős exelnök természetesen jelenleg is tele van merészebbnél merészebb tervekkel, ráadásul úgy tűnik, meg is van hozzá a kellő tőkéje, hogy realizálja ezeket, hiszen nemcsak politikusként, de médiaszemélyiségként és üzletemberként is letette már a névjegyét a tengerentúlon. Nemrégiben az egykori elnök bejelentette: új médiaszolgáltató vállalat és saját internetes közösségi hálózat létrehozásába kezdett bele. A Trump Media & Technology Group és a hírek szerint tesztverzióként novemberben induló TRUTH Social nevű alkalmazás célkitűzése, hogy "szembeszálljon a nagy technológiai cégek zsarnokságával" – körvonalazta elképzelését a politikus.

Fotó: 123rf

Lapozz, máris jön a folytatás!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.