Sztárok

Majka visszavonul: eltűnik a képernyőről és a zenélést is befejezi egy időre

Komoly döntést hozott Majka: a népszerű rapper bejelentette, hogy egy ideig most csak a pihenésre szeretne koncentrálni.

Sikert sikerre halmoz

Nincs ma olyan ember Magyarországon, aki ne látta volna műsorvezetőként, esetleg ne hallotta volna legalább egy slágerét: Majka hazánk egyik legkedveltebb előadójának számít, milliók rajonganak érte, teltházas koncertekkel nyűgözi le a közönségét, ráadásul műsorvezetőként is bármilyen produkcióban megállja helyét – joggal merülhet fel így a kérdés, hogy vajon mi lehet a titka? Majka szerint mindez nagyon egyszerű: nem kell hozzá semmi, csak önazonosság és ösztönösség.

„Ez a siker titka. Nem ültem le egy asztalhoz, és nem találtam ki a saját karakteremet, egészen egyszerűen csak olyan vagyok, amilyen. Egy karakán jellem, aki megosztja az embereket, és jókor volt jó helyen. Meg persze a tehetség sem árt, valamint ha van egy mesterünk, mentorunk. Nekem több olyan ember is akadt az életemben, akivel meg tudtam beszélni a terveimet, de soha senki nem tanított meg viselkedni vagy szöveget írni, rappelni, műsort vezetni, netán zsűrizni. Ezek mind maguktól jöttek, amióta az eszemet tudom, ösztönösen cselekszem” – nyilatkozta a Story magazinnak. A további részletekért nézd meg a galériánkat!

Majkának minden oka megvan arra, hogy büszke legyen mindarra, amit elért: siker, népszerűség és egy szerető, boldog család. Ennél többet nem is kívánhatna már, ennek ellenére jól tudja, mindez nem csak úgy az ölébe pottyant: fontos, hogy azzal is tisztában kell lenni, mi vezet a kudarcok felé.
Kattints a további képekért!

A rapper a közösségi oldalán közölte, hogy határozatlan időre eltűnik a színpadról. Ennek fényében jogosan merül fel a kérdés: mi lesz így a Majkával közös koncertekkel?

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Sztárok
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.