Sztárok

Nagy tervei vannak a 18 éves Schobert Larának: már most tudja, mi a szándéka édesapja cégével

Schobert Lara elárulta, mivel szeretne foglalkozni hosszútávon.

Nagykorú lett

Mint azt a Femcafe.hu is megírta, nemrég ünnepelte Schobert Norbert és Rubint Réka legnagyobb gyermeke, hogy nagykorú lett: Lara 2003. október 6-án jött világra, mostanra pedig gyönyörű fiatal nővé érett, ráadásul az elmúlt időszakban nagy népszerűségre tett szert, s már most az egész ország ismeri a nevét. Hatalmas követőtábora van az Instagramon, közismert márkákkal dolgozik együtt, emellett tavaly arra is lehetősége nyílt, hogy egy addig ismeretlen oldaláról mutassa meg magát: őt rejtette az Álarcos énekes első évadának Fagyi jelmeze, és elég sokáig versenyben maradt, ugyanis nyolcadikként leplezték le. Ráadásul a rejtőzködés is kiválóan ment neki, hiszen mindenkinek leesett az álla, amikor lehúzta magáról a maszkot: senki sem sejtette, hogy Larát a különleges adottságai mellett gyönyörű énekhanggal is megáldotta a sors. A fiatal lány számára fontos, hogy tudatosan építse a jövőjét és saját erejéből valósítsa meg önmagát, nem pedig a szülei hírneve által: éppen ezért vannak már most komoly, hosszútávú tervei.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
A cukkini egy igazi szuperzöldség, hiszen egyrészt igencsak sokoldalú, másrészt remek hatással van az egészségre. Ráadásul gyorsan is nő, viszont ha szeretnéd, hogy egész nyáron legyen termésed, nem...
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.