Sztárok

Ed Sheeran amiatt aggódik, hogy alig egyéves kislánya depressziós

Az énekes nagy félelme, hogy 14 hónapos kislányánál is kiütközik a családjában öröklődő mentális betegség.

Ed Sheeran kislánya örökölhette a depressziót

Tavaly szeptemberben jelentette be az örömhírt Ed Sheeran és felesége, Cherry, miszerint megszületett első gyermekük, egy kislány, aki a szépen csengő Lyra Antarctica Seaborn Sheeran nevet kapta szüleitől. A 30 éves énekes most egy svéd tévécsatorna műsorában beszélt abbéli félelméről, hogy a 14 hónapos kislánya hozzá hasonlóan depresszióra hajlamos lehet.

A sztár arról mesélt, hogy nem szeretné, ha felnőve lánya is megtapasztalná az igazi mélységeket. „Nem akarom, hogy igazán padlóra kerüljön, utálnám, ha ez megtörténne vele. Tudom, hogy meg fog, mert ez nálunk családi örökség. De nem akarom, hogy szomorú legyen, és ne tudja, hogy miért érez így” – idézi Sheeran szavait a Daily Mail.

Az énekes azt is elmondta, a karanténidőszak nagy hatással volt a mentális egészségére, olyan rosszul érezte magát, hogy a munkát is abbahagyta. Később azonban felismerte, hogy a zenélés a legjobb dolog, amit csinálhat a jobbulása érdekében. „Egyszerűen letört voltam. Bármilyen nagy dolgok is történnek az életemben, a legpozitívabb, amit csinálhatok, ha írok egy dalt” – fogalmazott.

Ed korábban is beszélt már arról, hogy függőségre hajlamos személyisége van, nem tud például csak egyetlen pohárral inni, ezért volt problémája a túlzott alkoholbevitellel, és túlevéssel is küzdött. 2019-ben a szorongása olyan súlyos lett a népszerűség hatására, hogy teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől és megszabadult a telefonjától. Mivel az emberek folyamatosan fotózták őt az utcán, inkább érezte magát állatkerti attrakciónak, mint embernek. Emiatt most már, ha megteheti, inkább privát teremben vacsorázik, amennyiben egy étterembe látogat.

Lassan két éve, hogy a világhírű kosárlabdázó és 13 éves lánya egy tragikus baleset következtében 2020. január 26-án délelőtt életét vesztette 7 másik emberrel együtt. Halálukat illetően azóta is számos teória kering, hogy mi okozhatta pontosan a balesetet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Alessandra de Osmából azáltal lett hercegné, hogy 2018-ban feleségül ment a hannoveri herceghez, Keresztély Henrikhez.
Lifestyle
Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan...
Sztárok
A német származású török színésznő is tiszteletét tette a cannes-i filmfesztiválon: a kétgyermekes édesanya úgy ragyogott az eseményen, mint az igazi világsztárok.