Sztárok

Rubint Rékáék lánya 18 éves lett: megható posztot tett közzé a fitneszkirálynő - Schobert Lara már kész hölgy

Nagy nap a mai Rubint Réka és Schobert Norbert számára, hiszen legidősebb gyermekük nagykorú lett.

Születésnapot ünnepel a család

Nincs annál nagyobb öröm a szülők számára, mint mikor azt látják, hogy gyermekük szépen cseperedik, egészséges, boldog és sikeres. A felnőtté válás azonban nem mindig könnyű: a szülők egyszerre éreznek büszkeséget és szomorúságot, hiszen nehéz elfogadniuk a tényt, hogy a kicsikéjük lassan kirepül a családi fészekből. Ebben a folyamatban komoly mérföldkövet jelent a 18. születésnap, hiszen a gyermek onnantól kezdve már nagykorúnak számít, önálló döntéseket hoz és elindul a saját útján a nagybetűs életbe – épp ezt ünnepeli a mai napon Magyarország legismertebb fitneszházaspárja, Rubint Réka és Schobert Norbert. Legidősebb gyermekük, Lara 2003. október 6-án jött világra, mostanra pedig gyönyörű fiatal nővé érett, ráadásul az elmúlt időszakban nagy népszerűségre tett szert, s már most az egész ország ismeri a nevét. Hatalmas követőtábora van az Instagramon, közismert márkákkal dolgozik együtt, emellett tavaly szerepelt egy nagyszabású tévéműsorban is – galériánkban megnézheted, milyen átalakuláson ment át Lara!

„Drága Kicsi Larám! 18 évvel ezelőtt, pontosan ezekben a percekben / 0 óra 20perckor / láttad meg ezt a világot. Akkor ott, számunkra megváltozott minden! Család lettünk! Édesanya és Édesapa, akiknek Te és a Testvéreid jelentik a MINDENT!” – kezdte megható bejegyzését Rubint Réka a közösségi oldalán lánya születésnapja alkalmából.
Kattints a további képekért!

Nehéz időszakon van túl Schobert Norbi és Rubint Réka. A sok nehézség ellenére igyekeznek pozitívan tekinteni a jövő felé, éppen ezért úgy döntöttek, hogy a huszadik házassági évfordulójuk alkalmából ismét összeházasodnak.

Leadfotó: Femcafe

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...