Eluralkodott a depresszió Kulka Jánoson: „Két személyiség él bennem”

Kulka János arról beszélt, hogyan telnek most a napjai. Azt mondja, máshogy állnak hozzá az emberek, mint a sztrókja előtt.

Máshogy viselkednek vele az emberek

Kulka János 2016-ban kapott sztókot, azóta beszédzavarral küzd. A színész sokáig kerülte a nyilvánosságot, de az utóbbi időben újra egyre több szerepet vállal. Kulka János a Nők Lapjának adott interjújában beszélt arról, hogy örömében elsírta magát, amikor Fazekas Péter felkérte őt A vizsga folytatásának, A játszma című filmben a kém szerepére. Kiderült az is, hogy Köbli Norbert direkt rá írta a szerepet – írta meg a Blikk.

Soha nem fogok meggyógyulni, tudom. Mégis. Hiányzott a szereplés. Elolvastam a könyvet, és fölhívtam Norbit: vállalom. Úgy írta meg, hogy tudjak beszélni. Rövid mondatok. Kétszer találkoztunk, és érezte, mire vagyok képes. Fogta a rezgéseimet. Csodálatos ember! Szeretem!” – mesélte Kulka a lapnak.

Arra a kérdésre, hogy kit nem szeret, azt a választ adta: „Talán magamat. Annyira más lettem. Mintha két ember volnék. Két személyiség él bennem. Ha tükörbe nézek, az is furcsa. Én vagyok. Nem én vagyok. Nem szeretem állapot” – fogalmazott Kulka János.

A színész arról is beszélt, hogy úgy érzi, a körülötte lévő emberek viselkedése megváltozott vele kapcsolatban, amióta sztórkot kapott. Már nem úgy beszélnek vele, ahogy korábban amik nem esik jól neki. „Megváltozott az emberek viszonya hozzám. Érzem. Nagy a távolságtartás. A kellékesek, a sminkesek részéről. Az utcán. Mindenütt. Régen lazábbak voltak. Szóltak. Tegeztek. Most magáznak. »Kulka úr«, azt mondják. Ha véletlen szólnak” – árulta el a színész, aki szerint azért viselkednek vele így az emberek, mert nem tudnak vele mit kezdeni, nem mernek vele beszélgetni. Ennek ellenére senkire sem haragszik, hiszen tudja, hogy a barátoknak is nehéz.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2