Sztárok

A vaginaillatú gyertya után újabb termékkel sokkol Gwyneth Paltrow: elképesztő, mivel rukkolt elő

Gwyneth Paltrow számos közismert alkotásban bizonyította már be színészi tehetségét, az utóbbi időben azonban nem a filmszerepei miatt hívta fel magára a figyelmet.

Nagy sikert aratott a termékeivel

Gwyneth Paltrow – aki olyan neves alkotásokban tűnt fel, mint a Vasember-trilógia, a Hetedik vagy A tehetséges Mr. Ripley – néhány évvel ezelőtt szinte teljesen visszavonult a filmezéstől, s csak néha vállal egy-két kisebb szerepet a Marvel produkciókban. A 49 éves híresség az utóbbi időben nem nagyon tűnik fel a sajtó hasábjain, leginkább a virágzó Goop nevű márkájára fókuszál – a webshopjára pedig egyre több olyan termék kerül ki, melyektől a nagyközönség egy emberként húzza fel a szemöldökét. Sokan fogalmaztak meg éles kritikát, mikor a filmsztár előállt a vagina-, illetve orgazmusillatú gyertyájával, és többeknek az sem tetszik, hogy az extravagáns termékeit aranyáron kínálja. Bár a Goop produktumai valóban megosztók, valamiért mégis hatalmas érdeklődést váltottak ki, és mostanra nagyon népszerűek lettek: Amerikában például akkora sikert arattak, hogy úgy viszik őket, mint a cukrot. Paltrow bizonyára tele van még ötletekkel, hiszen rendszeresen érkeznek friss hírek az újabb és újabb termékeiről – most is épp piacra dobott valami egészen elképesztőt.

Érdekel, hogy mi az? Lapozz tovább!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Utazás
A nyári hőségben nem csak mi vágyunk vízközelbe, hanem négylábú barátainknak is jól esik a hűsítő csobbanás. Szerencsére egyre több kutyás strand áll a gazdik és kutyáik rendelkezésére.
Sztárok
A Foo Fighters és Taylor Swift is Londonban koncertezett, és hát Dave Grohl úgy döntött, hogy odaszúr egy kicsit az énekesnőnek. Persze Swiftet sem kell félteni, aki bevédte magát.
Lifestyle
Eddig is sem volt könnyű helyzetben a két űrhajós, de most még tovább fognak a világűrben ragadni. A NASA már dolgozik a probléma elhárításán.