A legnagyobb magyar sztárokkal érkezik a 20 perc őszintén második évada - nézd meg az előzetest itt!

Érkezik a második évad: a 20 perc őszintén című műsorunk április 12-én folytatódik.

Izgalmas nevekkel indul a második évad

Köszönjük, hogy ennyien néztétek hazugságvizsgálós sorozatunkat, ennek köszönhetően április 12-én elindul a 20 perc őszintén című műsorunk 2. évada. Csakúgy mint legutóbb, ezúttal sem bízzuk a véletlenre, hogy a legnagyobb magyar sztárok igazat mondanak-e. Ahogyan eddig, most is egy valódi nyomozóirodába hívjuk őket, hogy kérdéseinkre hazugságvizsgálóra kötve válaszoljanak. Az előző évadban Kraszkó Zita, a Femcafe főszerkesztője Scherer Péterrel, Dér Henivel, Tóth Andival, Szabó Győzővel, Osvárt Andreával és Lovas Rozival beszélgetett. Az összes részt egyben ide kattintva tudod megnézni. De idén is ismert nevekkel találkozhatnak a nézők: ezúttal Kulcsár Edinát, Mucsi Zoltánt, Gáspár Lacit, Oroszlán Szonját és Szabó Simont kötöttük hazugságvizsgálóra.

Mutatjuk, mit tartalmaz ez az évad!

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FoxPost: környezettudatos csomagküldés és fogadás országszerte egyszerűen, gyorsan és kényelmesen.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak

Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.
Fashion&Beauty
A virágok nem feltétlenül számítanak forradalmian új, úttörő trendnek tavasszal, mégis van valami a tavasz kezdetében, ami virágokért kiált – legyen szó ruhákról, frizurákról, vagy éppen rúzsokról.
Sztárok
A rettenthetetlen és a Halálos fegyver filmek sztárja, Mel Gibson igazi szívtiprónak bizonyult az évtizedek alatt, hiszen három nőtől összesen kilenc gyermeke született. Az első házasságából...