A legnagyobb magyar sztárokkal érkezik a 20 perc őszintén második évada - nézd meg az előzetest itt!

Érkezik a második évad: a 20 perc őszintén című műsorunk április 12-én folytatódik.

Izgalmas nevekkel indul a második évad

Köszönjük, hogy ennyien néztétek hazugságvizsgálós sorozatunkat, ennek köszönhetően április 12-én elindul a 20 perc őszintén című műsorunk 2. évada. Csakúgy mint legutóbb, ezúttal sem bízzuk a véletlenre, hogy a legnagyobb magyar sztárok igazat mondanak-e. Ahogyan eddig, most is egy valódi nyomozóirodába hívjuk őket, hogy kérdéseinkre hazugságvizsgálóra kötve válaszoljanak. Az előző évadban Kraszkó Zita, a Femcafe főszerkesztője Scherer Péterrel, Dér Henivel, Tóth Andival, Szabó Győzővel, Osvárt Andreával és Lovas Rozival beszélgetett. Az összes részt egyben ide kattintva tudod megnézni. De idén is ismert nevekkel találkozhatnak a nézők: ezúttal Kulcsár Edinát, Mucsi Zoltánt, Gáspár Lacit, Oroszlán Szonját és Szabó Simont kötöttük hazugságvizsgálóra.

Mutatjuk, mit tartalmaz ez az évad!

A műsor támogatói: Cofidis, az online hitelek specialistája. Rossmann, az akciók hőse. FoxPost: környezettudatos csomagküldés és fogadás országszerte egyszerűen, gyorsan és kényelmesen.

Az őszinte beszélgetések és a sokszínű tartalmak támogatója a Vodafone. A műsor a Vodafone Podcast Pioneeers támogatásával készül.

Oldalak