Fogott egy hurkapálcát, egy virslit és nyers pizzatésztát - Nem hiszed el, milyen finomat készített belőlük

Ha egy olcsó, nagyon ötletes és gyorsan elkészíthető finomságra vágysz, készítsd el a következő receptet! A "tornádó hot dog" névre hallgató fogást reggelire, vacsorára vagy akár uzsonnára is elfogyaszthatod.

Így készül a "tornádó hotdog"

A virsliket vágd ketté, hosszában szúrj beléjük egy hurkapálcát, majd a videón látható módon, egy késsel ferdén vágd be, közben pedig forgasd a nyársat, így olyan lesz, mint egy csavar. Ekkor vedd elő a nyers pizzatésztát, vágd vékony szeletekre, hengergesd meg, majd tekerd ezt is a nyársra úgy, hogy a virsli közé jusson a tésztából. A nyársakat tedd sütőpapírral kibélelt tepsibe és 180 fokra előmelegített sütőben negyed óra alatt süsd készre.

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...