Habos kávé zöld teából és csokihabos kakaó - Ezek miatt várjuk a hűvös őszi napokat

Be kell vallanunk nektek, hogy a szerkesztőség szinte összes tagja odavan a kávéért. Reggel ezzel indítunk és bizony van, hogy napi három csésze alatt meg sem állunk. Ma is alaposan megünnepeltük a kávé világnapját egy-egy bögre lattéval, közben pedig összeszedtünk három izgi újdonságot, amit nekünk, kávéfüggőknek egyszerűen nem szabad kihagynunk! Nézzétek!

Egész napos jókedvet teremt

Október elejétől a Starbucks magyarországi kávézóiba is megérkeznek a Teavana teák. Az újdonságok közül az egyik kedvencünk a Matcha Green Tea Latte, amely nem csak ízével, hanem bizarr külsejével is egyből feltűnést kelt. Intenzív, frissítő zöld tea selymesen krémes tejhabbal és különleges zöld színnel. Felélénkít, és egész napra meghozza a jó hangulatot!

Brazíliába repülhetünk képzeletben

A limitált kiadású Cafezinho do Brasil egy brazil város nyüzsgő főterére röpíti el érzékeinket! A Nespresso csapata helyi lakosok véleményét is kikérte, ahhoz, hogy kialakítsa pontosan milyen ízeket és aromákat is rejt az ideális cafezinho. A Dél-Brazíliában termesztett, gondosan válogatott Arabica kávészemekből készült keverék kellemesen kesernyés ízvilággal rendelkezik. A bársonyos textúrájú ital kellemes diós és szantálfás ízjegyeket rejt, s mindezt kakukkfüvet és rozmaringot idéző aromák egészítik ki.

Édes kényeztetés a hűvös napokra

Ha kipróbálnál mást is a tea és a kávé mellett, akkor ajánljuk a Nescafe Dolce Gusto Chococino csokoládéitalt! Speciális, tökéletes aromájú kakaóbabokból készült, krémes és selymes forró csokoládé habos tejrégteggel. Igazi kényeztetés ez, amely boldogságot hozhat a hűvös, esős őszi napokon.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!