Szárított Gombaleves - Gyors delikátesz

A gombát főként krémlevesként szeretjük elkészíteni, pedig van egy sokkalta egyszerűbb módja is a felhasználásnak.

Hozzávalók

  • 5 dkg szárított gomba
  • 2 dkg zsír
  • 2dkf liszt
  • petrezselyemzöld
  • 4 dkg rizs
  • 2 dl tejföl

Elkészítés
A gombát mossuk meg és főzzük puhára. A zsiradékot forrósítsuk fel, pirítsuk meg a lisztet, majd tegyük bele a zöldpetrezselymet. Ezután adjuk hozzá a gombát és főzzük bele a rizst.

Tejföllel tálalva rendkívül finom.

Oldalak

Home&Design
Szereted, ha az otthonodban több stílus, korszak és irányzat keveredik? Akkor ez lesz számodra a tökéletes belsőépítészeti trend.
Fashion&Beauty
Bár a mindennapok során legtöbbünk számára a kényelem a legfontosabb szempont, akad néhány alkalom, mint például egy éttermi vacsora, melyek mindannyiunkat arra késztetnek, hogy a lehető legcsinosabb...
Lifestyle
A rakott krumpli egy igazi magyar klasszikus, ami sok háztartásban számít kedvencnek, ráadásul szinte elrontani sem lehet. Ha azonban hajlandók vagyunk kicsit félre tenni a már megszokott receptet,...