Recept

Ropogós sertésoldalas: A főzelékek legmenőbb feltétje

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető étel.

Sertésoldalas

Hozzávalók:

  • 80 dkg oldalas
  • 4 gerezd fokhagyma
  • bors
  • majoránna
  • disznózsír

Elkészítés:

Az oldalast hideg, sós vízben feltesszük főni és lefedjük. Ha megpuhult a hús, kivesszük és egymás mellé tepsibe fektetjük. Alaposan bedörzsöljük a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint majoránnával fűszerezzük, majd serpenyőben felmelegített, forró zsírral leöntjük. 190 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük. A ropogósra sült oldalas főzelékek kitűnő feltétje.

Még két isteni sertés receptért lapozz!

Fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.