Recept

Ropogós sertésoldalas: A főzelékek legmenőbb feltétje

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető étel.

Sertésoldalas

Hozzávalók:

  • 80 dkg oldalas
  • 4 gerezd fokhagyma
  • bors
  • majoránna
  • disznózsír

Elkészítés:

Az oldalast hideg, sós vízben feltesszük főni és lefedjük. Ha megpuhult a hús, kivesszük és egymás mellé tepsibe fektetjük. Alaposan bedörzsöljük a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint majoránnával fűszerezzük, majd serpenyőben felmelegített, forró zsírral leöntjük. 190 fokra előmelegített sütőben pirosra sütjük. A ropogósra sült oldalas főzelékek kitűnő feltétje.

Még két isteni sertés receptért lapozz!

Fotó, leadfotó: 123rf

Oldalak

Recept
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.