Mit eszik a politikus? Ezek Putyin, Trump és Orbán Viktor kedvenc ételei

A politikusok is emberek, még ha néha nehéz is elhinnünk. Visszhangzik tőlük a sajtó, mi viszont más szemszögből közelítjük meg őket és megmutatjuk, mit fogyasztanak a legszívesebben a világ vezetői.

Figyelem, fagyikat eldugni, mert megjött Putyin

Az oroszok elnöke megérkezett Magyarországra, ráadásul nem is akármilyen különgéppel, ahogy arról már korábban beszámoltunk. Putyinról közben kiderült, hogy mindenevő, nála nem az számít, milyen az étel, hanem az, hogy ami elé kerül, már meg legyen kóstolva. De mégis mik a kedvencei? Állítása szerint az egyszerű fogásokat preferálja, szereti a zöldségeket, különösen a paradicsomot és az uborkát, reggelire pedig kását eszik, túrót és mézet. Az édességek terén teljesen közömbös, kivéve, ha fagylaltról van szó. Az ebéd intézményében egyáltalán nem hisz, ritkán, ha ideje engedi, kefirt és gyümölcsöt fogyaszt.

Trump és a gyorskaja

Az Egyesült Államok friss, ropogós elnöke már korán reggel jegyet vált a gyorskaja expresszre, onnantól gyakorlatilag napraforgó olajon csúszik a végállomás felé, ahol még elnyal egy cseresznyés-vaníliás krémfagylaltot. Útközben persze nem rest leszállni egy-egy megállóban, hogy bekapjon valamit. Ha szaftos marhasültet lát, már nyomja is a stop gombot, de az utazáshoz gyakran csomagol magának fasírtos szendvicset vagy ropogós halrudacskákat.

Lapozz, hogy azt is megtudd, mi Obama, Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc kedvence!

Leadfotó, fotók: H.cdn.co, Wordpress.com, Instagram/orbanviktor

Oldalak

Szólj hozzá Te is!