Sörös gumicukor és sós kürtőskalács - Egyedülálló ízekkel vár a Gourmet Fesztivál
Csütörtökön kezdődik az év egyik legjelentősebb gasztroeseménye.
OTP Bank Gourmet Fesztivál
Az ország legjobb konyhái készülnek egyedi kreációkkal a csütörtökön induló
Gourmet Fesztiválra, ahol a kóstolás mellett hazai és külföldi sztárséfek nyilvános
előadásain és tematikus workshopokon is részt vehetnek a látogatók. A két Michelin-csillagos Onyx kenyérfagylaltja, a saját budapesti éttermének nyitására készülő Rácz Jenő dashis tőkehala és a friss csillagos Babel már klasszikusnak számító szarvasgombás tojásos nokedlije: ezeket is megkóstolhatja, aki kilátogat május 16-19. között a fesztiválnak helyet adó Millenáris Parkba. A fesztivál idei tematikája, a paprika, a sercli és a sör hármasa a legnívósabb éttermek séfjeit is megihlette, de a távoli ízek kedvelő sem maradnak majd éhesen. Sőt, azt ínyencek számára is akad majd bőven kóstolni való.