Mogyoróvaj házilag - Jobb, mint a bolti

A mogyoróvaj sokak kedvence, ám bosszantó, hogy mindig boltba kell mennünk érte, ráadásul, amit ott kapni, nem is mindig finom. Tudunk viszont egy szuper receptet hozzá, meg is osztjuk most olvasóinkkal!

Hozzávalók

  • 4 csésze sótlan, pirított földimogyoró
  • fél csésze olaj
  • fél tk só

Elkészítés

Aprítógépbe tegyük bele a hozzávalókat, és aprítsuk addig, amíg pépes állagot nem kaptunk. A krémet kaparjuk ki egy befőttes üvegbe és fogyasszuk mártogatósként vagy használjuk fel édességek készítésénél.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: milkandcerealblog.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...