Krémsajtos uborkatekercsek - Ellenállhatatlan vendégváró falatok

A vendégváró falatok rendre gyorsan el szoktak fogyni, ezek az uborkás tekercsek pedig már lehet akkor eltűnnek, miközben készíted őket! Jobb, ha vigyázol!

Hozzávalók

  • 1 nagyobb uborka
  • krémsajt
  • ½ csésze fenyőmag
  • 1 csésze durvára vágott dió
  • 1 ek apróra vágott snidling
  • 1 citrom leve
  • 1 ek citromhéj

Elkészítés

Az uborkát mossuk meg alaposan, majd egy hámozó vagy egy éles kés segítségével hosszában vágjuk szeletekre. A fenyőmagot és a diót pirítsuk meg egy serpenyőben, majd tegyük ki egy tálba, keverjük hozzá a citrom levét, a citromhéjat, a sót, a borsot, az apróra vágott snidlinget, esetleg egy csipet pirospaprikát. Ehhez adjuk hozzá a krémsajtot. Keverjük jól el, majd ebből kanalazzunk az uborkaszeletekre. Óvatosan tekerjük fel és egy fogpiszkálóval rögzítsük. A vendégek imádni fogják.

Fotó: desiretoeat.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!