Házi tonhalkrém: íme az 5 perces vacsorák ásza, amit nagyanyáink is imádtak!

Szupergyors és pofonegyszerű szendvicskrém, ami tökéletesen megállja a helyét vacsoraként és reggeliként is.

Házi tonhalkrém

Hozzávalók:

  • 20 dkg tonhalkonzerv
  • 1 db tojássárgája
  • 1 kis pohár tejföl
  • 1 ek majonéz
  • citromlé (ízlés szerint)
  • só, bors

Elkészítés:

A tojássárgáját kissé verjük fel, majd keverjük hozzá a halkonzervből lecsepegtetett olajat, a citromlevet, a tejfölt, a majonézt, a sót és a borsot, ehhez jöhet a hal. Egy villával kissé törjük össze az egészet, keverjük el és azonnal tálaljuk. Ehetjük kenyérrel, salátával vagy akár héjában sült krumplival is.

További két szendvicskrém receptjéért lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2