Gombás-tejfölös csirkecomb - Tepsiben elkészítve

Gombából sosem elég! Egészséges és finom, ráadásul egy kis tejföllel fel is dobhatjuk ezt a mennyei receptet.

Hozzávalók

  • 8 db felső csirkecomb
  • 1 zacskós gombakrémleves
  • 20 dkg gomba
  • 12 szelet vékony szalonna
  • 1 nagy pohár tejföl

Elkészítés
Első lépésként leterítünk a tepsibe 6 szelet szalonnát, ráhelyezzük a csirkecombot, amelyet nem szükséges semmiféle fűszerrel ízesíteni. Ezután rászórjuk a megtisztított, felszeletelt gombát.
Ha ezzel megvagyunk, akkor a krémlevest egy bögre vízzel keverjük el, majd adjuk hozzá a tejfölt, alaposan keverjük össze és öntsük rá a húsra. Dolgozzuk el a combok felületén, és fektessük rá a maradék szalonnát. Előmelegített sütőben kezdjük el sütni fólia alatt, mindaddig, amíg a combok meg nem puhulnak. Ekkor vegyük le a fóliát, és süssük tovább az ételt.

Oldalak

Fashion&Beauty
Jennifer Lopez egy igazi divatikon, és a tökéletesen összeválogatott szettjeiben mindig ragyog.
Egészség
Bár mindannyian tudjuk, hogy a gyümölcsök nagyon egészségesek, valójában több tévhit kering a fogyasztásukkal kapcsolatban, mint gondolnád.
Lifestyle
Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a rántott camembert az az étel, amit kivétel nélkül mindenki szívesen fogyaszt – elkészíteni azonban már jóval kevesebben szeretik, hiszen igencsak macerás folyamat...